Dalies, , Google Plus, Pinterest,

Drukāt

Posted in:

Barona ielas bruģis – iemesls spraigām diskusijām

Cilvēki nikni par nekvalitatīvo Barona ielas segumu

Pēdējo dienu laikā sociālajos tīklos parādījušās daudzas Krišjāņa Barona ielas remontdarbu fotogrāfijas – lai gan cilvēkiem tika solīta kvalitatīva iela gājējiem un velobraucējiem, remontarbiem norisinoties kādu laiku, realitāte ir maziet citādāka. Kā novērots, pa Barona ielu joprojām netraucētas brauc automašīnas, tomēr vislielāko neizpratni rīdziniekos rada “izcilais” remontdarbu rezultāts.

Sociālajos tīklos tiek publicētas vairākas bildes, ar it kā izremontētajām Barona ielas vietām, tomēr, kā manāms, par remontu to grūti nosaukt – kā norāda cilvēki, bruģis ir uzklāts nekvalitatīvi, ap lūkām ir nevienmērīgi uzliets asfalts, kā arī vietām manāmas sagāzušās ceļa zīmes. Cilvēki ir nikni, ka remonts prasījis lielu naudu, tomēr rezultāti nav tādi, kādi gaidīts. Rīgas dome gan publicējusi atbildi, mierinot cilvēkus, ka remontdarbi nav pabeigti, un visas fotogrāfijās redzamās nepilnības tiks izlabotas, taču tas, šķiet, cilvēkus nenomierina.

Foto: =Nahemoth= (absent for a while) / https://www.flickr.com/photos/nahemoth/ / https://creativecommons.org/licenses/by/2.0/


2,360 skatījumi

Un Tavas domas par šo?