Dalies, , Google Plus, Pinterest,

Drukāt

Posted in:

Vai nepilsoņiem gatavo īpašu “dāvanu”?

Ir pēdējais laiks būt vienotiem jautājumos, kas ir svarīgi mūsu bērniem.

Vai Vējonim ir pienācis brīdis atstrādāt balsis, ar kurām viņš tika ievēlēts Saeimā? Vakardienas “Tiešā runa” LTV nebija tik tukša, kā dažiem šķita. Liepnieka uzskaitītie Ušakova elektorāta skaitļi un, tas, ka viņš pieminēja, ka Uškovam latviešu balsis vairs nav vajadzīgas, faktiski norāda uz notikumu gaitu. Trūkstošās balsis viņam var sagādāt Latvijs varneši, sadarbibā ar SC, kuram pāri vienmēr slejas vietējā Višinska – Vešņakova ēna.

Situācija ir slikta. Un nevis paša plāna dēļ, bet sašķeltās un dezorientētās latviešu sabiedrības dēļ, kuru viegli provocēt uz (nu jau iracionāli) fanātisku konfrontāciju par jautājumiem, kas neizšķir tās eksistenci. LTV1 1:1 bija šāds iracionāla fanātisma paraugs, kur Krievijas propagandista stilā darbojās latviešu žurnālists. Vai scenārijs, kurā valsts vara (tieši tāpat kā kādreiz vara Rīgā) tiek uzdāvināta promaskaviskiem spēkiem mums liekas pieņemams?

Ir pēdējais laiks būt vienotiem jautājumos, kas ir svarīgi mūsu bērniem. Domāsim par bērniem. Šis netīrais tirgus nenotiek mūsu un viņu interesēs. Neļausim sevi provocēt uz naidīgu savstarpēju fanātismu. Lai kādas ir mūsu ideoloģiskās simpātijas ir jābūt sarkanajai robežai, pie kuras spējam apstāties un pasnieg viens otram roku. Mūs uzrīda vienu otram, un tas nepalīdz mums redzēt patiesi bīstamus procesus.

Rita Eva Našeniece, komunikācijas risku analītiķe

Kā “Latvijas Avīzi” pēdējo nedēļu laikā brīdinājuši vairāki savstarpēji nesaistīti informācijas avoti, pašlaik augstu…

Posted by VISAS ZIŅAS on Thursday, May 19, 2016


4,182 skatījumi

Un Tavas domas par šo?