Dalies, , Google Plus, Pinterest,

Drukāt

Posted in:

Ušakovs muļķo tautu: nepamatoti biedē ar vairāku Rīgas skolu slēgšanu

Rīgas mērs saceļ vētru ūdens glāzē

Pašvaldību velēšanas tuvojas – šādu saukli varētu attiecināt uz Rīgas domes priekšsēdētāju Nilu Ušakovu (S), kurš nepamatoti cēlis trauksmi par 48 Rīgas vidusskolu slēgšanu, uz ko it kā aicinot izglītības un zinātnes ministrs Kārlis Šadurskis.

Kā sociālajā tīklā “Facebook” raksta Ušakovs, izglītības ministrs piedāvā slēgt 48 Rīgas vidusskolas. “800 skolēniem ir jāmācās Rīgas vidusskolās. Tā paziņoja izglītības ministrs no “Vienotības” Kārlis Šadurskis. Un uzreiz viņu atbalstīja arī “Vienotības” frakcijas vadītāja Sarmīte Ēlerte.”

Rīgas mērs krietni “sabiezinājis” notikuša krāsas, norādot, ka ministrs aicina slēgt 48 vidusskolas. Papildus viltus trauksmei, Ušakovs pauž minējumus, ka Šadurskis nāk klajā ar šādiem paziņojumiem, jo viņš ir diletants, kurš nesaprot, ko runā, jukušais, kuram vienalga, ko runāt vai vienkārši nelietis.

Rīgas mēra, acīmredzami, pārspīlēta reakcija nav palikusi nepamanīta arī sociālo tīklu lietotājiem, kuri ir neizpratnē – vai tik uz skolu slēgšanu neaicina pats Rīgas mērs?


2,605 skatījumi

Un Tavas domas par šo?