Dalies, , Google Plus, Pinterest,

Drukāt

Posted in:

Ušakovs pārmet, ka koalīcijas partijas raujas pie varas Rīgā

Vēlēšanas tuvojas

Rīgas mērs Nils Ušakovs (S) asi reaģējis uz apvienības “Visu Latvijai!”-“Tēvzemei un brīvībai”/LNNK līdzpriekšsēdētāja Raiva Dzintara paziņojuma, ka koalīcijas partijām jāvienojas par sadarbību pēc Rīgas domes vēlēšanām.

Partija “Vienotība” bija pirmā, kas izteica priekšlikumu valdošajām partijām apvienoties, lai mainītu varu Rīgas dome.

Sociālajā tīklā “Facebook” Nils Ušakovs paudis sašutumu par citu partiju raušanos pie varas.

“Vēlēšanas tuvojas. Un sakiet – vai kāds no jums ir dzirdējis kaut vienu priekšlikumu no nacionāļiem vai “Vienotības” par to, kā viņi strādās Rīgas domē un ko viņi grib izdarīt pilsētas un rīdzinieku labā? Kuras skolas un parkus remontēs, kādus pabalstus izmaksās, kur cels jaunas mājas, kā remontēs pagalmus? Vismaz kaut ko par pilsētas saimniecību? Kaut vārdu?” jautā Rīgas mērs, norādot, ka vienīgais, par ko partijas runā ir kā pārņemt varu pilsētā.

“Pilsēta un pilsētnieki viņu interešu lokā nemaz neparādās. Kur tas var novest? Paskatieties uz valdību, tieši šīs partijas arī ir pie varas,” piebilst Ušakovs.

Vēlēšanas tuvojas. Un sakiet – vai kāds no jums ir dzirdējis kaut vienu priekšlikumu no nacionāļiem vai “Vienotības” par…

Posted by Nils Ušakovs on ceturtdiena, 2016. gada 22. septembris

Kamēr Rīgas mērs pauž sašutumu par partiju rīcību, sociālo tīklu lietotāji jau sen kā pamanījuši, ka Ušakovam prātā tuvojošās vēlēšanas. Rīgas mēra aktivitāte bijusi pārlieku uzkrītoša.


2,242 skatījumi

Un Tavas domas par šo?