Dalies, , Google Plus, Pinterest,

Drukāt

Posted in:

Meistare pazemo neapmierinātu klienti: Izskaties pēc sivēna, kurš kažoku uzvilcis

Attieksme pret klientiem šokē...

Par atļaušanos skropstu pieaudzēšanas meistarei Jūlijai aizrādīt par nekvalitatīvu veikumu, kāda kliente tikusi pazemota. Meistare klienti privātā sarakstē sauc par tizlu, laucinieci un “kucīti”, kura pelnījusi tādas skropstas.

Kā vēsta TV3 raidījums “Bez Tabu”, Kristīne uz interviju speciāli atlido no Norvēģijas, tik spēcīgs pārdzīvojums bija skropstu uzlikšana kādā salonā Rīgā pirms pāris nedēļām. Meistare klienti paņēmusi ārpus rindas, par ko kliente arī piemaksājusi.

Mājās atgriežoties, kliente secinājusi – darbs nav veikts kvalitatīvi, un viņa īsziņā par to informējusi meistari. Ziņā uzsverot, skropstu garums viņu apmierina, taču nav pieņemams tas, ka skropstas pieaudzētas nevis pie katras īstās skropstas, bet ik pa piecām.
Es negribu strīdēties, bet meitenes, pie kvalitātes ir jāpiestrādā! …Ļoti, ļoti žēl, ka šitā “uzmetat” cilvēkus.

Kā atbildi kliente saņēmusi apvainojumus no meistares. “Zini, ko kucīte, tādas skropstas uzliku tikai Tev, jo savādākas neesi pelnījusi, tā, ka deržaj detka, mani tu kā cilvēks besī. Paldies Dievam, man nav daudz tādu klienšu, pasarg Dievs! Tu esi tik tizla! Mums jāpiedomā pie kvalitātes? Da tu labāk piedomā pie savas uzvedības. Izskaties pēc sivēna, kurš kažoku uzvilcis. Savu lauciniecismu nenoslēpsi, mīļā, tas redzams no tevis pa gabalu.”

Kliente gatava doties uz salonu, kurā, kā vēsta Facebook profils, saimnieko divas meistares – Jūlija Kuzmina un Kristīne Deimon. Kristīni kliente, kura Norvēģijā pati liek skropstas, iepazinusi skaistumkopšanas kursos. Tieši Kristīne Deimon esot ieteikusi Jūliju kā labu speciālisti…

Salonā, vai precīzāk dzīvoklī, kur sniedz skaistumkopšanas pakalpojumus mēs, Bez Tabu un apvainotā kliente, neesam gaidīti viesi un par sarunu vedēju kļūst kāda kliente. Kura paziņo, ka meistares Jūlijas nav uz vietas salonā, bet Kristīne Deimon, kuru tur sastopam, nevēlas sniegt savu viedokli.

Vēlāk gan atklājas, ka meistare Jūlija ir gan dzīvoklī, bet viņa tā arī neparādās. Toties priekštelpā iznāk Kristīne Deimon un pavēl klientei un Bez Tabu atstāt telpas, solot saukt policiju.

Kristīne Deimon vēl pamanās klienti izgrūst no dzīvokļa, tāpēc telpas pametam ar patiešām neglītu smukuma pasaules aizkulišu pēcgaršu. Tam, ka tā nerisina konfliktus, piekrīt skaistumkopšanas jomas pārzinātāji un uzraugi.

“Šo situāciju vajadzēja izrunāt – kādas sekas, kāda varētu būt tālākā rīcība, kā pareizi rīkoties, ja nepatīk meistara darba rezultāts. Saruna pirmais solis saskarsmē ar meistaru!” norāda Skaistumkopšanas asociācijas biedre Astra Rātfeldere.

Patērētāju Tiesību aizsardzības centrā norāda, ka par nekvalitatīvu pakalpojumu vispirms jāvēršas pie tā sniedzēja, un, ja neizdodas vienoties, tad iesaistīsies viņi, proti, patērētāju tiesību sargātāji.

Diemžēl šoreiz tas nebūs iespējams, jo liktenīgajai skropstu likšanai nav čeka, nav darījumu apliecinoša dokumenta. Skaistumkopšanas eksperte gan ieteic – lai sevi pasargātu, pirms procedūras uzsākšanas der noslēgt līgumu.

”Līgumā mēs parasti uzsveram riskus un iespējamās komplikācijas, kas var rasties pēc procedūras. Šādu līgumu noteikti var slēgt arī pirms skropstu pieaudzēšanas procedūras,” apgalvo Starptautiskās kosmetoloģijas koledžas lektore Astra Rātlefdere!

Kliente devusies atpakaļ uz Norvēģiju, gūstot mācību uz visu mūžu, un tagad viņa apsver domu vērsties ar prasību par goda un cieņas aizskārumu no meistares puses.

Kā novēroja “Tautas balss”, uz klientu kritiku Kristīne Deimon atbild aptuveni šādi:

Bet man ir kauns ka uz pasaules ir šādi cilveki kā tu Sanita‼️

Posted by Kristine Deimone on piektdiena, 2017. gada 24. februāris


4,380 skatījumi

Un Tavas domas par šo?