Dalies, , Google Plus, Pinterest,

Drukāt

Posted in:

Soctīklotāji spriež: Kāpēc Smiltēns atkāpies no sava amata?

Vai tas nozīmē, ka "Vienotību" atkal vadīs Āboltiņa?

Skaļas diskusijas sociālajos tīklos izsaucis partijas “Vienotība” vadītāja vietnieka Edvarda Smiltēna paziņojums, ka viņš atkāpies no politiskā spēka Saeimas frakcijas priekšsēdētāja vietnieka amata. Par to viņš paziņojis sociālajā tīklā “Facebook”.

“Šodien esmu atkāpies no Vienotības Saeimas frakcijas priekšsēdētāja vietnieka amata, kā arī uz laiku apturu savas kandidatūras virzīšanu partijas priekšsēdētāja amatam Vienotības kongresā 19.augustā,” raksta Smiltēns.

Viņš norāda, ka kā iespējamie kandidāti uz partijas priekšsēdētāju šobrīd ir izskanējuši divi vārdi – viņa un Solvitas Āboltiņas.

“Tā kā mums ir diametrāli pretējs skatījums uz partijas turpmāko attīstību, Vienotības frakcijai ir jāpieņem lēmums par partijas nākotni un to cilvēku, kuram viņi dod uzticību partijas turpmākai vadībai. Vienīgais ceļš Vienotībai ir radikālas pārmaiņas partijā. Esmu pārliecināts, ka, lai Vienotība varētu veiksmīgi attīstīties, tai ir jābūt vienam līderim ir skaidru uzticības mandātu. Līdz ar to frakcijas lēmums būs izšķirīgs arī man. Vai nu man tiek dota uzticība partijas vadībā, vai arī atstāju partiju,” norāda politiķis.

Sociālos tīklos Smiltēna paziņojums izsaucis viedokļu vētru. Vai tas nozīmē, ka “Vienotību” turpmāk vadīs Solvita Āboliņa? Pati politiķe gan paziņojusi, ka nekandidēs uz partijas priekšsēdētājas amatu. Bet ja nu “Vienotībai” nebūs izvēles?


2,099 skatījumi

Un Tavas domas par šo?