Dalies, , Google Plus, Pinterest,

Drukāt

Posted in:

Lembergs: No Zatlera sabiedrība gaida tikai grēksūdzi, neko citu

Ventspils mērs uzskata, ka Zatlera rīcība bija tīša atriebība ZZS

Kā zināms, “oligarhu lietas” parlamentārās izmeklēšanas komisija (PIK) joprojām aktīvi strādā, lai noskaidrotu lietas apstākļus un celtu gaismā patiesos vainīgos. Ņemot vērā nepieciešamību pēc viedokļu dažādības, uz nākamo komisijas sēdi, kas norisināsies 4. decembrī, aicināti Valdis Zatlers, Jānis Dūklavs un Dainis Liepiņš.

Varētu gan teikt, ka tieši Zatlers ir bijis tas, kas tālajā 2011. gadā uzsāka šo milzu teātri ar nosaukumu „oligarhu lieta”, jo tieši viņš, pieņemot rīkojumu nr. 2 – par Saeimas atlaišanu, minēja, ka 10. Saeima ir nekompetenta un izskata tikai tos priekšlikumus, ko it kā Ventspils mērs, „oligarhs” Aivars Lembergs iecerējis, lai īstenotu savas vajadzības.

Pats Aivars Lembergs vairākkārt ir jautājis gan publiski, gan rakstiski, lai Zatlers min kaut mazāko piemēru, kur konkrēti būtu iesaistītas Lemberga privātās intereses. Ir pagājuši jau 7 gadi, bet Zatlers vēl joprojām nav sniedzis atbildi, taču visdrīzāk, viņš atkal spēlēs šo pašu plati, jo ir uzmācīgi pārņemts ar vēlmi paspīdēt, parādīties medijos, lai vēl kaut nedaudz sajustu atskaņas no savas pāris mēnešu ilgās „nacionālā varoņa” slavas, tādēļ arī pats bijis iniciators, lai viņu izsauc uz PIK sēdi.

„Interesanti, ka vēl dažas dienas pirms Zatlera rīkojuma paziņošanas, abi malkojām vīnu un pārrunājām daudzas lietas kā politiķi, bet tad, acīmredzot, ārvalstu oligarha Džordža Sorosa ietekme bija tik spēcīga, ka Zatlers nespēja pretoties, un par pārsteigumu visiem, nolēma atstāt pēdas vēsturē – atlaist Saeimu, kuru īsā pavadā it kā turot “oligarhs” Lembergs. Bet kam tad īstenībā viss šis teātris bija vajadzīgs?” retoriski jautā Lembergs.

Zatlers aicina balsot par savu partiju

Posted by VISAS ZIŅAS on Friday, December 1, 2017

Ventspils mērs uzskata, ka Zatlera rīcība bija tīša atriebība „Zaļo un Zemnieku savienībai” (ZZS), šķiet, Zatlers sajutās apdraudēts, ka var netikt pārvēlēts, kas arī pierādījās dzīvē.

„Nu kā valsts prezidents var justies apdraudēts? Tik liels un svarīgs amats! Tomēr, jā! Brīdī, kad Andris Bērziņš pie manis pienāca un teica, ka viņam ir pietiekami liels atbalsts, un viņš ir gatavs kandidēt uz prezidenta amatu, Zatleram bija iemesls sākt satraukties. Nu, protams, jo viss negāja pēc viņa iecerētā scenārija, un tik tiešām – Zatleru nepārvēlēja, ievēlēja Bērziņu, un vajadzēja arī vainīgo – ZZS ar visu Lembergu priekšgalā. Norādīja uz „oligarhiem” un uz brīdi ieguva „tautas varoņa” slavu,” pauda Lembergs.

Tomēr cilvēkiem ir apnicis skatīties vienu un to pašu izrādi, kur nemākulīgs aktieris plāta muti un tēlo, ka dara lielas lietas. Vienīgais, ko sabiedrība gaida, lai Zatlers atvainojās un atzīst savu vainu valsts apvērsuma mēģinājumā.

„Labi, Zatlers atlaida Saeimu, uz brīdi sabiedrība gavilēja, viņš gribēja kļūt par deputātu, ar savu Zatlera Reformu partiju mirkli paspīdēja un tas arī viss. Sabiedrība gaida viņa grēksūdzi, un, cerams, ka šajā komisijas sēdē viņš to sniegs, nevis kā parasti centīsies atkal visu novelt uz mītiskajiem “oligarhiem”, tā nostādot sevi pamuļķa lomā,” kritisks ir Lembergs.


7,064 skatījumi

Un Tavas domas par šo?