Dalies, , Google Plus, Pinterest,

Drukāt

Posted in:

Uzņēmēja saista Koļegovu ar kukuļdošanu; aicina KNAB pārbaudīt

Kāpēc Koļegova vēl joprojām atrodas Valsts vides dienesta vadībā?

Līdz šīm Valsts vides dienesta ģenerāldirektores Ingas Koļegovas vārds iesaistīts vairākos skandālos. Tā, piemēram, kandidējot uz Valsts ieņēmumu dienesta (VID) vadītājas amatu atklāts, ka viņa valsts amatpersonas deklarācijās nav norādījusi pilnīgu un patiesu informāciju par darījumiem lielā apmērā, plašu rezonansi izsauca arī nelegālajā Jūrmalas izgāztuvē notikušais ugunsgrēka gadījums un šobrīd valdošā ogļu putekļu problēmā Rīgā un Ventspilī. Kopā savelkot visus šos gadījumus, loģiski rodas jautājums – kāpēc Koļegova vēl joprojām atrodas Valsts vides dienesta vadībā?

Vēl viens nesens atklājums, ar kuru sociālajos tīklos dalījusies Ventspils biznesa aizkulišu pārzinātāja, uzņēmēja Eva Ciniņa, liecina, ka Koļegovai Valsts vides dienests varētu būt ērta vieta, lai, iespējams, nodarbotos pašai ar savu interešu īstenošanu.

Kā zina stāstīt Ciniņa, kāda Antāne (iespējams Baltijas Asociācija – transports un loģistika (BATL) bijusī prezidente Inga Antāne) reiz saistībā ar Koļegovu it kā prasījusi pārsimts tūkstošus, lai pirms trīs gadiem tiktu pagarināta AS “Ventspils tirdzniecības osta” licence piesārņojošai darbībai.

Valsts vides dienests ar šo lēmumu būtībā ir atbildīgs par šīs atļaujas ievērošanu un kontroli.

“Nez Antāne toreiz kaut ko samaksāja arī Koļegovai? Un nez šodien kāds samaksāja? Un tas ir tas pats uzņēmums, kurš pārkrauj ogles, ka put? Es tikai jautāju …” norādot uz vides dienesta ignoranci vides piesārņošanas jautājumā, vaicā Ciniņa.

VVD Koļegova: “Ventspilī gaiss iedzīvotāju veselībai nekaitē, taču tiks veikta amatpersonu rotācija”.
Tā ir tā pati…

Posted by Eva Cinina on Pirmdiena, 2018. gada 23. jūlijs

Uz Ciniņas paziņojumu par Koļegovas iespējamo saistību ar nelikumībām reaģējis arī Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijas (VARAM) parlamentārais sekretārs Einārs Cilinskis, sociālajā tīklā “Twitter”, norādot, ka, iespējams, šeit darbs ir Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojam (KNAB).

Pašlaik nav zināms, vai KNAB reaģēs uz šo paziņojumu, bet skaidrs ir viens – Koļegovas biežie skandāli ir nopietns iemesls, lai izvērtētu viņas atrašanos Valsts vides dienesta vadībā.

Foto: F64


5,890 skatījumi

Un Tavas domas par šo?