Dalies, , Google Plus, Pinterest,

Drukāt

Posted in:

Uzņēmēja: Gobzems vēlas atbrīvoties no Kaimiņa

Vai Kaimiņš ir tikai bandinieks Gobzema šaha spēlē?

Arvien biežāk izskan runas, ka neatkarīgais Saeimas deputāts Artuss Kaimiņš ir tikai bandinieks Alda Gobzema šaha spēlē. Partijai KPV LV kļūstot populārākai, zvērinātais advokāts Aldis Gobzems, kurš ir arī Kaimiņa partijas premjera amata kandidāts, rada iespēju uzspodrināt savu tēlu un kļūt par Latvijas tautas apsolīto glābēju.

Vienlaikus pieaug runas arī par partijas patiesajiem mērķiem, kas nemaz neesot tik nevainīgi, kā varētu šķist, un vairums politisko aizkulišu zinātajiem rodās jautājums, vai tik Gobzema pēkšņā izvirzīšanās priekšplānā nenozīmē, ka Kaimiņam paredzēts tikai ievest KPV LV valdībā, un pēc tam viņš savu lomu būs nospēlējis.

Par to brīdinājusi arī uzņēmēja un Ventspils biznesa aizkulišu pārzinātāja Eva Ciniņa, norādot, ka “spriežot pēc pēdējiem notikumiem, jāpiekrīt tiem, kas apgalvo, ka Gobzems tiešām vēlas atbrīvoties no Kaimiņa”, skaidrojot, ka “ne velti Gobzema aktivitāte sākās tad, kad kā advokāts, iepazīstoties ar Kaimiņam izvirzītajām apsūdzībām, saskatīja iespēju kļūt par galveno”.

Panikas nav,

visam savs laiks

Cik saprotu, tad mani ieraksti FB par KPV izrādījušies vairāk kā neērti, tāpēc partija…

Posted by Eva Cinina on Svētdiena, 2018. gada 12. augusts

Un, ja tas atbilst patiesībai, vai mums būtu jāgatavojas vēl jauniem pavērsieniem KPV LV jau tā sabangotajā Latvijas politikas pīļu dīķī?

Foto: F64


6,544 skatījumi

Un Tavas domas par šo?