Dalies, , Google Plus, Pinterest,

Drukāt

Posted in:

Sociālajos tīklos: Vai Ģenerālprokuratūra piesedz Meroni šaubīgās darbības?

Kā iespējams, ka prokuratūras uzticības persona ir cilvēks, kuru tur aizdomās?

Svētdien plašsaziņas līdzekļos parādījās ziņas, ka Šveices advokāts Rūdolfs Meroni, kuram prokuratūra uzticējusi glabāt, iespējams, Aivara Lemberga ģimenei piederošo mantu, varētu būt kļuvis par vienīgo noteicēju lielākajās Ventspils tranzīta kompānijās, tādējādi piesavinoties miljoniem eiro lielus līdzekļus.

Kā liecina LTV raidījuma “De Facto” rīcībā esošā informācija, Meroni darbošanās likumību pašlaik pārbauda Valsts policija, izmeklējot kriminālprocesu par piesavināšanos un noziedzīgas naudas legalizāciju.

Tikmēr šokējošu skatītāju reakciju izraisījis prokurors Juris Juriss (attēlā), kurš uz tiešu žurnālista jautājumu, vai uzticas Meroni, neatbild, taču pauž, ka “šobrīd mūsu rīcībā nav tādas informācijas, ka tā daļa, kas tika pakļauta arestam “Ventbunkerā” kā aktīvi, būtu kaut kādā veidā izsaimniekoti”.

Iespējamā vēlme piesegt Šveices advokāta apšaubāmos darījumus nav palikusi nepamanīta arī sociāltīklotājiem, kuri pieļauj, ka prokurors, kurš neredz nelikumības, iespējams, varētu būt viens no nozieguma līdzdalībniekiem. Vai tā varētu būt, ka LR Ģenerālprokuratūra vai tās darbinieki piedalās dažādās blēdībās un piesedz naudas atmazgāšanas shēmas?


3,110 skatījumi

Un Tavas domas par šo?