Dalies, , Google Plus, Pinterest,

Drukāt

Posted in:

Aicina sabiedrību izteikt viedokli par iespējamo Vienotības valdību

Vai esam pelnījuši vēl vienu Vienotības valdību?

Pēdējās nedēļās sabiedrībā plašu neapmierinātību izsaucis fakts, ka šobrīd valdības veidošanas groži atrodas politiskā spēka “Jaunā Vienotība” rokās. Politiskā apvienība, kura Saeimā saņēmusi vismazāko mandātu skaitu un būtībā iekļuvusi tajā par mata tiesu, pārsteidzošā kārtā patlaban ir uzņēmusies vadošo lomu jaunā Ministru kabineta veidošanā.

Varētu jau šķist, ka nosaukums “Jaunā Vienotība” spēs nomazgāt visus “Vienotības” valdības grēkus, tomēr maz kurš ir aizmirsis, ka aiz “Krājbankas” kraha, “Citadeles” pārdošanas par sviestmaizi, “Liepājas metalurga” nogrimšanas, plašās ekonomiskās krīzes, kas izraisīja masu emigrāciju un obligātas iepirkuma komponentes (OIK) biznesa vīd tieši “Vienotības” āža kāja?

Partija, kura sola veidot Latviju kā nacionālu, eiropeisku, sociāli taisnīgu valsti un celt tautas labklājību, plāno to paveikt ar šiem pašiem politiķiem, kas vainojami pie visa iepriekš nosauktā, un vēl daudz kā cita. Iespējams, šī iemesla dēļ Latvijā iegriezusies arī slavenākā “Vienotības” politiķe Solvita Āboltiņa, kura šobrīd ieņem Latvijas vēstnieces krēslu Itālijā.

Portāls “Tautas balss” aicina sabiedrību nepalikt malā valdības veidošanas procesam un aktīvi izteikt viedokli par iespējamo “Vienotības” valdību, atstājot savus komentārus pie šī raksta portālā vai sociālajos tīklos, kā arī rakstot uz info@tautasbalss.lv.

Jo neapšaubāmi uz jautājumu, vai esam pelnījuši vēl vienu “Vienotības” valdību, vislabāk spēs atbildēt paši vēlētāji!


2,603 skatījumi

Un Tavas domas par šo?