Dalies, , Google Plus, Pinterest,

Drukāt

Posted in:

“Sirmgalve sēž uz grīdas, bet vadītājs kliedz!” Šokējoša situācija sabiedriskajā transportā

Kārtējais šoks par vienaldzību....

Sirdij sažņaugties licis kāds stāsts sociālajā tīklā “Facebook”, kur kāda iedzīvotāja dalījusies ar piedzīvoto situāciju sabiedriskajā transportā.

“Kārtējais šoks par vienaldzību. Braucu ar minibusu uz P.Stradiņa slimnīcu. Pieturā iekāpj sirma kundze ar maisiņu rokā. Pirms viņa paguvusi apsēsties, vadītājs strauji uzsāk braukt un kundze, cenšoties pieķerties pie roktura, zaudē līdzsvaru… īss izmisuma brīdis, kliedziens un viņa nokrīt, atsitoties pret sēdekļiem. Nokrīt un guļ. Apkārt sēdošie skatās. Vadītājs pagriežas, sašutis apjautājas, vai viss kārtībā un sāk kliegt uz viņu. Pārējie turpina vērot- sirmgalve sēž uz grīdas, vadītājs kliedz,” sociālajā tīklā facebook raksta ieraksta autore.

“Izspraucos no aizmugures sēdekļa, pieceļu sirmgalvi, iesēdinu sēdeklī, kopā ar citu kundzi gados, savācam izbirušās mantas – cepumu maisiņi, dokumentu vīstoklītis, mutautiņš. Plānais maisiņš saplīsis, otra kundze atrod citu, kurā salikt mantas. Vadītājs turpina vervelēt, lai viņa piesprādzējas. Piesprādzēju kundzi saprotu kā tā sanāca- viņai ir tikai viena roka. Kundze sēž klusu, viņai birst asaras, palūdz man kabatlakatiņu. Šoferis ik pa laikam pagriežas un sabrēc, ka esot tak jāturas. Apskatīju, – nobrāzts veselās rokas elkonis, kundze klusu turpina raudāt. Daļēji no sāpēm, šoka, bet arī no aizvainojuma. Runāju ar viņu, pieturā palīdzu izkāpt, bet pašai kaklā asaru kamols, gribas raudāt. Kā tā- invalīds ir pakritis, bet tā vietā, lai noskaidrotu, kā jūtas, uz viņu tiek kliegts. Kā šādi cilvēki var strādāt maršrutā, kurš ved uz slimnīcu?” vaicā sieviete.

Kārtējais šoks par vienaldzību 🥺 Braucu ar Rīgas mikroautobusu satiksme minibusu uz P.Stradiņa slimnīcu. Pieturā iekāpj…

Posted by Ilona Koskina on Otrdiena, 2019. gada 13. augusts


2,023 skatījumi

Un Tavas domas par šo?