Dalies, , Google Plus, Pinterest,

Drukāt

Posted in:

Sabiedrība nosoda JKP “zīmēšanos” pie “Dod Pieci!” stikla studijas

Vai uz slimu cilvēku rēķina tiek taisīts PR?

Sabiedrība plašu sašutumu izraisījusi sociālajos tīklos ievietotā bilde, kurā Jaunās konservatīvās partijas (JKP) politiķi “taisa PR” uz smagi slimu cilvēku rēķina. JKP politiķi sociālajos tīklos ievietojuši bildu pie labdarības maratona “Dod Pieci!” stikla studijas.

Lai arī labdarības atbalstīšana neapšaubāmi ir apsveicama lieta, vai politiķiem uz to vajadzētu celt savu reitingu? Sociālajos tīklos iedzīvotāju domas ir nepārprotamas – “Šiem kungiem būtu jāraud, jālien no kauna zemē, ka nespēj vai negrib nodrošināt šiem cilvēkiem normālus apstākļus, nevis dižoties un vēl aiz partijas izkārtnes.”

Savukārt vēl kāda sieviete aicinājusi deputātiem, kas dodas uz “DodPieci!” studiju, lai uztaisītu selfiju, kopā ar naudu krājkasē iemest arī uzrakstītu vēstījumu sabiedrībai – ko tieši jūs darīsiet, lai labotu paliatīvās aprūpes sistēmu Latvijā un kad to paveiksiet?

“Varbūt valdībai vajadzētu kaut ko darīt šo nelaimīgo cilvēku labā, nevis staigāt gar ziedojumu vācēju pasākumiem gadu garumā,” – uzsver vēl kāda sociālo tīklu lietotāji.

Vai JKP savā bezkaunībā ir aizgājuši par tālu?

🙏 Jaunie konservatīvie dod pieci! #dodpieci arī Tu!
👉 Visi labdarības maratonā iegūtie līdzekļi tiks nodoti “Ziedot.lv”…

Posted by Jaunā konservatīvā partija on Ceturtdiena, 2019. gada 19. decembris

Foto: F64


1,878 skatījumi

Un Tavas domas par šo?