Dalies, , Google Plus, Pinterest,

Drukāt

Posted in:

Lembergs atgādina valdošajai koalīcijai tās neizpildītos solījumus

Ko pirms Saeimas vēlēšanām solīja JKP?

Īsā video Ventspils mērs Aivars Lembergs valdošajai koalīcijai, it īpaši tieslietu ministram Jānim Bordānam (JKP), atgādinājis to neizpildītos priekšvēlēšanu solījumus.

“Latvijas valdībā turpinās svinības par godu izcilajam sasniegumam – ir panāktas sankcijas pret Ventspils ostu un arī pret mani personīgi. Prieki ir milzīgi. Tik tiešam dižs sasniegums, lai nosistu Lembergu,” ironizēja pats politiķis.

Tajā pašā laikā, pēc Lemberga sacītā, Krišjāņa Kariņa valdības faktiskais vadītājs – Jānis Bordāns nav izpildījies vēlētājiem dotos solījumus.

“Tika solīts, ka jau pērn neapliekamais minimums būs 500 eiro. Cik tas ir šogad? 300 eiro. Tas ir maksimālais. Samelojās vēlētājiem Bordāns un kompānija? Samelojās. Kas vainīgs? Protams, ka Lembergs, jo saka patiesību,” komentēja politiķis.

Tāpat JKP solīja minimālo pensiju 215 eiro apmēra. “Atkal samelojās. Ne pagājušogad bija 215 eiro ne šogad. Pērn bija 70 eiro, šogad – 88. Vai tad 88 ir tas pats, kas 215? Atkal samelojās vēlētājiem. Kas vainīgs? Protams, ka Lembergs!” Bordāna pieeju raksturoja Ventspils mērs.

Tāpat JKP solīja, ka par pirmo bērnu pabalsts būs 50 eiro, par otro 100, par trešo 150 eiro. “Kā tad ir ar tiem pabalstiem bērniem? 50 eiro vietā ir 11 eiro. Un tā par katru bērnu četrreiz mazāk, nekā Bordāns solīja. Kas vainīgs? Protams, ka Lembergs, jo runā patiesību par Bordāna meliem,” uzsvēra politiķis.

“Bordāns turpina mānīt vēlētājus, bet domāju, ka daļa no vēlētājiem to neaizmirsīs, jo tiem, kam nav klāt pie pensijas, nav klāt pie bērnu pabalstiem, kam nav klāt pie neapliekamā minimuma, tiem ar nosistu politiķi Lembergu būs par maz,” sava video kopsavilkumā norādīja Lembergs.

Vai, nositot Lembergu, valdība piepildīs dotos solījumus vēlētājiem?

Posted by Aivars Lembergs on Trešdiena, 2020. gada 5. februāris

Foto: F64


2,276 skatījumi

Un Tavas domas par šo?