Dalies, , Google Plus, Pinterest,

Drukāt

Posted in:

Saistībā ar Misānes lietu sociālajos tīklos izskan aicinājums Kariņa valdībai atkāpties

Kad Latvijas valsts beidzot sāk aizstāvēt tās pilsoņus?

Dānijas tiesas lēmums neatbrīvot apcietinājumā esošo Latvijas pilsoni Kristīni Misāni, kura Dienvidāfrikas Republikā (DĀR) tiek vainota sava bērna nolaupīšanā, sabiedrībā izraisījis plašu sašutumu. Vairums ir neizpratnē par Latvijas augstāko amatpersonu novēloto rīcību un gluži vai vienaldzību jautājumā par Latvijas pilsones likteni. Kas tā par valdību, kas nevar aizsargāt savu pilsoni?

Dānijas tiesas lēmums, kas būtībā ir viens solis tuvāk Misānes izdošanai Dienvidāfrikai, aktivizējis sabiedrību – tiek rīkoti gan protesti, gan vākti paraksti par Misānes izdošanu Latvijai (https://www.change.org/p/human-rights-support-mother-of-two-minors-facing-extradition-to-south-africa). Sabiedrība ir daudz aktīvāka par Valsts prezidentu, premjeru, tieslietu ministru un citiem valdības locekļiem, kuri tikai to vien dara, kā sola kaut ko darīt.

Plašu popularitāti sociālajos tīklos iekarojis arī aicinājums Kariņa valdībai atkāpties. “Ja Kristīne Misāne tiks izdota Dienvidāfrikai, Kariņa nejēgu valdībai nekavējoties jāatkāpjas!” pausts ieraksta, ar kuru dalījušies teju 500 lapas “Es mīlu Latvijai” sekotāju.

#Dalies ar šo, ja piekrīti, ka –
JA KRISTĪNE MISĀNE TIKS IZDOTA DIENVIDĀFRIKAI,
KARIŅA NEJĒGU VALDĪBAI NEKAVĒJOTIES JĀATKĀPJAS!

Posted by Es mīlu Latviju on Sestdiena, 2020. gada 15. februāris

Kad Latvijas valsts beidzot sāk aizstāvēt tās pilsoņus?

Foto: F64


2,836 skatījumi

Un Tavas domas par šo?