Dalies, , Google Plus, Pinterest,

Drukāt

Posted in:

Ozola ratiņkrēslā! Jaunās konservatīvās partijas PR aktivitātes šokē

JKP rīcība raisa neizpratni!

Sabiedrībā plašu rezonansi izsaukusi Jaunās konservatīvās partijas (JKP) priekšvēlēšanu kampaņā izmantotā fotogrāfija, kurā JKP Rīgas mēra amata kandidāte Linda Ozola pozē ratiņkrēslā.

Lai arī šāda iejušanās invalīdu ādā notika akcijas ietvaros, kurā pieaicināti vairāki politiskie spēki, tas, ka JKP, acīmredzami, izmantojusi šo akciju, lai celtu savu popularitāti, sabiedrība raisījis sašutumu.

Turklāt, kā norādījis Saeimas deputāts Aldis Gobzems, Ozola pati nobalsojusi pret priekšlikumu atbalstīt bērnus ar invaliditāti. “Un tad ir jautājums. Gobzems ir populists, kurš izrauj no konteksta? Vai Gobzems ir tas, kurš balso PAR bērniem ar invaliditāti? Un vai Linda Ozola no JKP, kura balso PRET un 10 dienas pirms vēlēšanām sēžas ratiņkrēslā, lai ķertu balsis, ir empātijas pārņemta un sociāli atbildīga Rīgas mēra kandidāte? Kas liecina par deputātu? Sēdēšana ratiņkrēslā vai reāls balsojums Saeimā?”

Lai arī sociālajos tīklos ir arī kāds, kas cenšas aizstāvēt JKP, jo tas taču noticis akcijas ietvaros, tomēr vairums ir šokēti, ka Jaunā konservatīvā partija šo akciju izmantojusi, lai pēc tam savas partijas oficiālajos kanālos reklamētos. Turklāt vai reklamēties kā invaldīdu aizstāvjiem ir pareizi, ja paši nobalsojuši pret šo cilvēku dzīves atvieglošanu?

Foto: F64


2,513 skatījumi

Un Tavas domas par šo?