Dalies, , Google Plus, Pinterest,

Drukāt

Posted in:

Kariņš TV tiešā ēterā visai Latvijai parādā savu bezmugurkaulnieka dabu

Baiļu dēļ premjers gatavs eksperimentiem ar sabiedrību un cilvēku veselību?

Lēnais vakcinācijas temps pret Covid-19 nokaitinājis nevienu vien Latvijas iedzīvotāju. Arī ģimenes ārsti sūrojas, ka vakcīnu nepietiek. Tā, piemēram, pagājušajā nedēļā Latvijā bija pieejamas 76 000 vakcīnas, bet izmantotas vien ap 27 000, lai gan varēja sapotēt ap 56 000. Lai arī sabiedrība gaida, kad premjers Krišjānis Kariņš (JV) šajā jautājumā demonstrēs drosmīgu un izlēmīgu rīcību, viņš it kā, nemaz negribot, sadusmojies uz veselības ministru Danielu Pavļutu (AP!).

Ministru prezidents Krišjānis Kariņš valdības sēdē neslēpa sašutumu par gauso vakcinācijas pret Covid-19 procesu, norādot uz veselības ministra Daniela Pavļuta atbildību. “Veselības ministrijas atbildība nav izdabūt vakcīnas ārā no centrālās noliktavas, bet gan nodrošināt, ka pote ir cilvēka plecā,” uzsvēra premjers.

Lai arī kāds noteikti gaidīja, ka premjeram par šo visu būs sakāms kāds bargāks vārds, kas mudinātu valdību saņemties, viņš vien norādījis ka “es nevaru slēpt savu sašutumu par to visu, es vienkārši nespēju to slēpt, es negribēju sadusmoties, bet es esmu sadusmots.”

Vairums sociālajos tīklos jau paspējuši pasmieties par Kariņa sakāmo, norādot, ka premjeram laiks atpūsties no sava amata. Ja viņš nevar uzņemties atbildību par veselības ministru, par noteikto uzdevumu izpildi un to, lai Latvija jau atkal nebūtu pēdējā vietā pasaulē, tad varbūt viņam trūkst premjeram nepieciešamās īpašības?

Ja Kariņš nav gatavs nodemonstrēt to, ka viņam ir stingrs mugurkauls, tad diez vai sagaidīsim arī kaut ko vairāk kā histēriskus izgājienus, kas vairāk raksturīgi pagalam nenosvērtiem cilvēkiem.

Tā vien šķiet, ka patiesais iemesls, kāpēc Kariņš uz neko vairāk nav spējīgs, slēpjas bailēs no valdības krišanas. Bet vai tā dēļ premjers gatavs eksperimentiem ar sabiedrību un cilvēku veselību?

Foto: Valsts kanceleja


4,377 skatījumi

Un Tavas domas par šo?